Optimizacija tiskanja


Prihranek, učinkovitost ter brez skrbi

 

  • Vodilna analitična hiša za poslovne tehnologije Gartner je izdala poročilo, iz katerega je razvidno, da stroški pisarniške opreme lahko presežejo 3% letnih prihodkov.
  • S pravilnim pristopom in vzpostavijtvijo upravljanja tiskanja je strošek izipsov mogoče znižati od 15%-45%
  • Stroški izdelave dokumentov ostajajo eno redkih področij v organizaciji, kjer lahko prihranite tudi do 45% in hkrati povečate produktivnost zaposlenih, poenostavite njihovo delo ter razbremenite IT oddelek. Dejstvo je, da dokumentno poslovanje še zdaleč ni najpomembnejša stvar v podjetju, vendar brez njega ne more poslovati nobeno podjetje. Zakaj nebi privarčevali tam kjer lahko.
  • Veliko podjetij še vedno nima pregleda in izračuna nad tem, katere naprave uporabljajo, koliko na njih natisnejo, skenirajo ter kopirajo in kolikšni so njihovi stroški.


Zakaj nebi optimizacijo stroškov prepustili strokovnjakom?

 

 

Optimizacija v 4 korakih

Ocena / Posnetek stanja: najprej naredimo posnetek stanja pri vas in analizo s pomočjo našega inovativnega programa, ki nam omogoča natančno analizo kje, kdo in kaj na katerem tiskalniku tiska. Na osnovi rezultatov analize poiščemo poenostavitve in priložnosti za izboljšanje zmogljivosti in zmanjšanje stroškov.

Zasnova / Predlog rešitve: Izdelamo predlog rešitve in ga uskladimo skupaj z vami. To je izbira postavitve in zmogljivosti aparatov s ciljem prihranka in poenostavitve vašega dela.

Izvedba / Postavitev: dostavimo in postavimo aparate, namestimo programsko opremo in optimiziramo naprave. Velik poudarek je na usposabljanju (šolanju uporabnikov).

Vzdrževanje / Nadzor: Mi prevzamemo celotno oskrbo vaših tiskalnikov. Vi samo tiskate, za vse ostalo poskrbimo mi. Servis in potrošni material, razen papirja, so že všteti v ceni izpisa. Tako vi pridobite več časa, da se bolj učinkovito posvetite svojim prvotnim nalogam.

 

 

Želite več informacij? Nič lažjega!
Preko spletnega obrazca nam pošljite vaše povpraševanje ali pa nas pokličete na 040 531 075 in z veseljem vam bomo pomagali.