Kaj delamo in zakaj izbrati nas?


Zakaj izbrati nas?

V času, ko je odzivnost vašega podjetja na trgu zelo pomembna, in ko se nimate časa ukvarjati še z drugimi stvarmi, kot so na primer iskanje rezerv v stroških in posodabjanje tiskalniške ter računalniške infrastrukture, smo tukaj za vas mi. Imamo znanje in izkušnje, kako vam lahko prihranimo denar na področju tiskanja ter poenostavimo vaše poslovne procese, da posledično prihaja do manj napak, zaposlenim pa privarčujemo dosti časa, da se potem lahko posvetijo svojim prvotnim zadolžitvam in tako prispevajo še več v rast in uspešnost podjetja.

 

Z nami prihranite tudi do 60%

Po naših izkušnjah, ki smo jim priča na trgu, se podjetja zaradi primanjkovanja časa odločajo za napačen pristopit k zniževanju stroškov tiskanja, servisiranja in nabave novih tiskalnikov. Po naših izkušnjah smo podjetjem prihranili samo na področju tiskanja tudi do 60% stroškov, ki so jih imeli do sedaj. Prav tako smo razbremenili zaposlene, jim poenostavili poslovne procese ter jim prihranili ogromno časa.

 

Nadzor in nižji stroški tiskanja

Z našo programsko rešitvijo spremljamo vaše naprave na daljavo in pri tem spremljamo koliko se je na posamezni napravi natisnilo, koliko barve je še v posamezni napravi, pove nam kdaj bomo morali toner oziroma kartušo zamenjati. Programska oprema nam sporoča tudi, če je z napravo kaj narobe. Prav tako pa vam omogoča, da v realnem času spremljate koliko in kaj je bilo natisnjeno. Tako lahko sami spremljate svoj mesečni strošek tiskanja. Po določenem času spremljanja vaših naprav, vam pripravimo predloge, na kakšen način prihraniti ter jih uskladimo z vami. Vi pa ob tem dobite točen pregled, katerega do sedaj niste imeli, nad številom izpisov ter stroški tiskanja, stroški servisa naprav... Z nami lahko prihranite tudi do 60%.

 

Želite več informacij? Nič lažjega!
Preko spletnega obrazca nam pošljite vaše povpraševanje ali pa nas pokličete na 040 531 075 in z veseljem vam bomo pomagali.